Estetska hirurgija - U svjetlu savremenih trendova

Konsultacije

Zakažite konsultacije i porazgovarajte sa našim stručnjacima. Saznajte odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju.


Zakažite konsultacije

Korekcija nosa

Nos svojom prominirajućom (dominantnom) lokacijom u centralnom dijelu lica ima izuzetan estetski značaj i kao takav znatno doprinosi skladu lica.


Pročitajte više

Uvećanje grudi

Svaka žena ne osjeća potrebu za povećanjem dojki, ali lijepe dojke mnogim ženama pružaju osjećaj samopouzdanja i ljepšeg izgleda cjelokupnog tijela.


Pročitajte više

Korekcija kapaka

Koža vremenom gubi svoja elastična svojstva i tonus, što se ponajprije primjećuju u predjelu lica, pogotovu očnih kapaka, jer je tu najtanja.


Pročitajte više

Korekcija ušiju

Uši predstavljaju upečatljiv i bitan elemenat pravilne forme lica. Deformitet se ogleda u nepravilnom položaju ili obliku ušnih školjki.


Pročitajte više
 • Zovem se Željka Marić i zaposlana sam u banjalučkom Konzumu. Isključivi razlozi zašto koristim usluge doktora Steve Martića su stručnost osoblja i praćenje svjetskih trendova od strane osoblja. Individualan pristup svakom klijentu zasebno daje rezultate iznad očekivanih. Moram se našaliti i reći da toliko cijenim sve usluge dr Martića, da njegov rad mogu prepoznati i u prolazu :-)

  Željka Marić
  Željka Marić

  radnik

 • Imam 42 godine i živim u Austriji. Koristila sam usluge dr Martića, jer sam željela rejuvenaciju lica. Informacije sam dobila preko preporuke jednog takođe zadovoljnog pacijenta. Vaša ljubaznost i stručan tim su od mene učinili vašeg stalnog pacijenta. Prezadovoljna sam učinkom više tretmana koji su podmladili moje lice i planiram ubuduće biti vaša stalna mušterija. Cijene koje imate su više nego povoljne za kvalitet koji nudite. Željela bih da ostanete baš takvi kakvi jeste :-)

  Aleksandra J.
  Aleksandra J.

  Austrija

 • Urednik sam i voditelj TV Pink BH. Ljepota oduvijek predstavlja jedan od najvažnijih imperativa za svaku ženu. Mislim da je ljepota lica i tijela, uz lijepe misli i dušu najsnažnije žensko oružje, a moje iskustvo kaže i univerzana preporuka koju razumije cijeli svijet. Lično nisam imala dilemu kome ću ukazati povjerenje kada dođe vrijeme za pravovremenu njegu i prirodan estetski izgled. Znala sam da će to biti dr Martić. Danas njegov ekspertski tim držim za svoje prijatelje i čuvare onoga što je za moj posao i životni stil od posebnog značaja. Posebno hvala dr Martiću za moj lijep odraz u ogledalu!

  Nataša Petrović
  Nataša Petrović

  TV urednik i voditelj

 • Imam 37 godina i gotovo polovinu svog života sam tzv. javna ličnost. u sredini u kojoj živim. Skoro svakodnevno sam izložena raznim vidovima kritike, od izgleda i odijevanja, do javno iznesenog stava i riječi. Moj temperament još prije desetak godina odveo me je u, tada, gotovo potpuno nepoznat teren estetske hirurgije i koji se, za mene nažalost, završio mučno. Rezultati su bili užasni. Prvi susret sa dr Martićem mi je neočekivano donio i nove usne. Kako smo dr Martić i ja “kliknuli na prvu”, moje posjete su nastavljene i narednih mjeseci. I ovim putem prenosim svoje zadovoljstvo i želju da nastavimo saradnju. Ja sam sa zadovoljstvom i u budućnosti vaš pacijent i prijatelj, nadam se na obostrano zadovoljstvo!

  Biljana Knežević
  Biljana Knežević

  TV voditelj

Allergan Natrelle BioDynamic sistem
August 15, 2016

Allergan Natrelle BioDynamic sistem

Izbor pravog implantata ključ je svake uspješne operacije povećanja grudi. Budući da se tip tijela, kao i očekivanja, razlikuju od žene do žene, važno je

Baršunasta (R)evolucija u kvalitetu silikonskih implantata
August 15, 2016

Baršunasta (R)evolucija u kvalitetu silikonskih implantata

Tržište Bosne i Hercegovine i zemalja u regionu prilično je zasićeno različitim vrstama i kvalitetima silikonskih impantata za povećanje grudi. Niže cijene zahvata uvećanja grudi